Blodpudding here i come!

Tack mamma för att du tog med dig blodpuddingen(trots att den fyllde hela ert frysfack så att ni inte kunde ta med er någonting annat fryst). Den var mkt god och mkt uppskattad :) Dock visade det sig vara helt impossible att skära upp den. Det tog mig sjukt lång tid att steka alla spillror och när jag var klar hade jag redan tjuvätit upp hälften.
På jobbet blev det stor utfrågning om vad det var för någonting; var det surt, salt eller sött? består av vad? vanligt i sverige? Vad heter det? och vad ÄR det?
Jag ville inte riktigt säga vad det var, så jag sa bara att: - there might be some blood in it...
av all svensk mat så väljer du blodpudding?? du är ju knäpp!
vad skulle jag ha valt da? blodpudding ar jue det godaste!
Tufft.
Vi har inte käkat blodpudding sedan du åkte till frankrike. Förstår att dom undrar vad det är, det finns vad jag har hört, svenskar som inte gillar blodpudding, men det tror jag inte på. Var håller du hus?, varför svarar du inte i telefonen? mamma jätteorolig, vankar av o ann som värsta hönan här hemma. FYY. Bättring på sig.
Puss o kram från lilla pappsen.
JENNY RING MIG IGEN saknar dig..malin drömde om dig i natt också..nu går det över gränsen kom hem. <3
Åh Jenny! Härmed är du hedersmedlem i Blodpuddingens vänner. Bernt hälsar att om du får möjlighet vid ett senare tillfälle så rekommenderar han ett gott rött vin (alkoholfritt!) till delikatessen. Vi kan berätta att vid senaste mötet Blodpuddingens vänner hade, så bjöds det även på leverkaka. Din far tog en extra bit för att smaka om det verkligen var så äckligt som han tyckte de första tuggorna var.